NADAL SE PRIPREMA ZA OLIMPIJSKE IGRE: Povratak Španca u velikom stilu na turniru u Bostadu

Novosti online

18. 07. 2024. u 07:52

Španski teniser Rafael Nadal je odigrao takmičarski meč i savladao Lea Borga s 2:0, po setovima 6:3, 6:4.

НАДАЛ СЕ ПРИПРЕМА ЗА ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ: Повратак Шпанца у великом стилу на турниру у Бостаду

Foto: Profimedia

Španac je u prvom setu napravio brejk za 3:1 i bez problema ga sačuvao do kraja, tako je prvi set priveo kraju u svoju korist. U drugom setu je Nadal odmah na startu oduzeo servis protivniku, sačuvao ga i rutinski stigao do narednog kola ATP turnira u Bostadu.

Nadal je tako nastavio sa pripremom za Olimpijske igre. Španski teniser je ove godine igrao gotovo sve turnire isključivo na šljaci, a to je ujedno i podloga gde će se igrati olimpijski teniski turnir.

Odlučio je Rafa Nadal da propusti Vimbldon, ali ne i turnir u ovom švedskom gradiću na severozapadu zemlje, jer je smatrao da će se tako najbolje spremiti za Igre u Parizu.

Španski teniser Rafael Nadal u sledećem kolu igraće protiv Britanca Kamerona Norija, koji je peti nosilac na turniru.

Kameron Nori je njegov stari znanac i mada Britanac bolje igra na travnatoj podlozi, sigurno će biti čvrst protivnik i danas u Švedskoj za Rafu.

Sastali su se do sada pet puta, a Rafa je slavio u četiri meča.

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre - Pariz 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

APEL DELIJAMA: Crvena zvezda objavila važno saopštenje pred meč sa Benfikom