GRK POČIŠĆEN: Beretini za titulu u Gštadu

Novosti online

20. 07. 2024. u 16:31

Italijanski teniser, Mateo Beretini boriće se za titulu ATP turnira serije 250 u Gštadu, pošto je u polufinalu trijumfovao protiv 12. reketa sveta Stefanosa Cicipasa rezultatom 2:0 po setovima 7:6(6), 7:5.

ГРК ПОЧИШЋЕН: Беретини за титулу у Гштаду

Foto: Profimedia

Jedini brejk na tom meču viđen je prvi vođstvu Aliza 4:3 u prvom setu, posle čega je taj deo meča osvojio na svoj servis. Francuz je serijom 4:0 otvorio taj-brejk drugog seta i stvorio nedostižnu prednost.

Mateo Beretini je svoj meč dobio pošto protivniki nije dozvolio ni jednu brejk loptu. U prvom setu je Italijan imao prilike da dođe do brejka u dva različita gema, jednu u maratonskom sedmom, a potom i pri rezultatu 4:4. U taj-brejku je bilo 6:6 pre nego što je Beretini osvojio tri vezana poena i došao do kapitalne prednosti.

Foto: Profimedia

Mateo Beretini će u finalu igrati protiv Francuza Kventana Aliza, koji je u takođe u polufinalu napravio iznenađenje – 192. reket sveta je izbacio petog nosioca Jan-Lenarda Štrufa rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 7:6(2).

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre - Pariz 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ ZAPEVAO PESMU KOJU SVI ZNAJU: Ovako je izgledao susret dve velike zvezde (VIDEO)