PRLJAVA IGRA ZAPADA! Poznati teniski agent otkrio ko "namešta" Novaka Đokovića

Novosti online

22. 07. 2024. u 09:18

Patrisio Apej, poznati teniski agent, kaže da nije ispravna percepcija da Novak Đoković nije popularan među navijačima.

ПРЉАВА ИГРА ЗАПАДА! Познати тениски агент открио ко намешта Новака Ђоковића

FOTO: Tanjug/AP

- Novak je naprosto sjajan momak, imao sam sreće da ga upoznam tokom svih ovih godina. Radio sam neke stvari za njegovu Fondaciju i nemam ni najmanju lošu stvar da kažem o njemu“, rekao je Apej.

Apej je radio sa Cicipasom, Hurkačem i Kordom, između ostalih, a jedan je od ljudi koji stoje iza Budls egzibicije uoči Vimbldona.

- Naravno, svima je stalo kako ih navijači doživljavaju, ali nisam baš potpuno siguran da Đoković nije popularan u teniskoj javnosti. Mnogi Federerovi i Nadalovi navijači možda proturaju tu poruku, ali on je brižan, inteligentan i ponaša se sa stilom“.

Naveo je Apej i jedan primer.

- Kada je na događaju za fondaciju, može da drži govor od 30 minuta o misiji i ciljevima organizacije bez ijedne beleške. Uvek je tako impresivan. Skroman je, usredsređen i oseća se dobro u svojoj koži – to je važnije od svega što bi bilo ko mogao da kaže o njemu.

Podsećanja radi, Đoković je trenutno u Crnoj Gori, gde se sprema za olimpijski turnir u Parizu – žreb je 25. jula od 11.00.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

ŽIVOT IM SE MENJA ZBOG STROGIH PRAVILA KRUNE: Princ DŽordž i princeza Šarlot uskoro nigde više neće smeti da putuju zajedno