BRAVO, HAMADE! Međedović se plasirao u glavni žreb Ju-Es opena

Novosti online

23. 08. 2024. u 06:51

Teniser iz Srbije Hamad Međedović plasirao se u glavni žreb Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto je u finalu kvalifikacija pobedio domaćeg igrača Nišeša Basavaredija posle tri seta 6:4, 6:7, 6:1.

БРАВО, ХАМАДЕ! Међедовић се пласирао у главни жреб Ју-Ес опена

Foto: Profimedia

Međedović je 137. na ATP listi, a 267. igrača sveta sa specijalnom pozivnicom organizatora savladao je posle dva časa i 27 minuta igre.

Novopazarac je bio u prilici da ranije završi meč, s obzirom na to da je imao set prednosti i vođstvo od 2:0 u drugom periodu, ali je kao i u prethodna dva kola kvalifikacija do trijumfa stigao posle tri seta.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Otvoreno prvenstvo SAD počinje 26. avgusta i imaće nagradni fond od 75 miliona dolara. Titulu u muškom singlu u Njujorku braniće srpski teniser Novak Đoković, a u ženskoj konkurenciji Amerikanka Koko Gof.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DIVAC IZABRAO NAJBOLJU EVROPSKU PETORKU: Ova imena jača su i od američkog drim-tim, imali tu i Nikole Jokića?