KARATA NEMA, SVE RASPRODATO: Novak Đoković izazvao zemljotres u Šangaju

Novosti online

12. 09. 2024. u 11:58

Novak Đoković će 2024. godinu završiti bez ijednog osvojenog grend slem turnira, ali uz istorijsku zlatnu olimpijsku medalju sa Igara u Parizu. A prijavio se za turnir na kome će konkurencija biti jača nego na pariskim Olimpijskim igrama.

КАРАТА НЕМА, СВЕ РАСПРОДАТО: Новак Ђоковић изазвао земљотрес у Шангају

FOTO: Tanjug/AP

Organizatori mastersa u Šangaju presrećni su što će najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ponovo igrati na njihovom turniru posle skoro pet godina.

Srpski teniser Novak Đoković u prošlosti nije imao uspeha na turniru u Šangaju, ali se našao na listi prijavljenih učesnika za masters u Šangaju.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

FOTO: Tanjug/AP

Direktor turnira u Šangaju Majkl Luevano rekao da je Novakov dolazak odličan potez i naišao je na fenomenalnu reakciju publike.

- Novak je poslao poruku svojim navijačima u Kini, u kojoj je poručio da dolazi na turnir, karte su planule u sekundi preko interneta. Izuzetno smo srećni što ćemo dočekati i igrače poput Janika Sinera, Karlosa Alkaraza, Danila Medvedeva, našeg šampiona 2019, i našeg aktuelnog šampiona Huberta Hurkača. Prošle godine Hubert i Rubljov su igrali jedno od najvećih finala koje je Azija ikad videla - rekao je Luevano.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Direktror turnira Luevano je najavio da će tamo igrati i Frensis Tijafo, Tejlor Fric, Tomi Pol, Aleksander Zverev, Kasper Rud i Grigor Dimitrov.

Turnir u Šangaju je na programu od 30. septembra do 13. oktobra. 

BONUS VIDEO  VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)