BRAVO, HAMADE: Međedović posle preokreta pobedio Hrvata

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

25. 09. 2024. u 16:12

SRPSKI teniser Hamad Međedović plasirao se u četvrtfinale čelendžera u Orleanu pošto je posle preokreta pobedio Hrvata Bornu Goja sa 6:7(4), 6:3, 6:2.

БРАВО, ХАМАДЕ: Међедовић после преокрета победио Хрвата

Foto: Profimedia

Propustio je 135. igrač sveta priliku da meč možda ranije reši. On je u prvom setu pri rezultatu 6:5 servirao za osvajanje, ali je rival napravio brejk i potom odigrao odličan taj-brejk, što mu je omogućilo da dođe do prednosti.

Ipak, nije Međedović pao nakon gubitka uvodnog dela. Podigao je nivo igre i uspeo da trijumfuje. U naredna dva seta je ukupno napravio četiri brejka, dok mu je rival samo jednom oduzeo servis.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Ovo je ujedno bio obračun odličnih servera. Gojo je meč završio sa 20 asova, ali i 10 duplih grešaka, dok je Novopazarac imao 10 asova.

Međedović će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika meča Mark Andrea Hisler i bolji iz duela Gregoar Barer - Pjer Ig Erber.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

BONUS VIDEO: "NOVAKOMANIJA": Navijači pohrlili da se slikaju sa Novakom Đokovićem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

VUČIĆ SE SUSREO SA ŠOLCOM I BERBOKOVOM: Predsednik na prijemu koji su organizovali nemački kancelar i predsednik Namibije