ŠOK U TOKIJU! Favoriti ispali u prvom kolu mastersa u glavnom gradu Japana

Novosti online

26. 09. 2024. u 13:00

Francuski teniser Artur Fils plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Tokiju, pošto je danas u prvom kolu pobedio Amerikanca Tejlora Frica sa 6:4, 3:6, 6:3.

ШОК У ТОКИЈУ! Фаворити испали у првом колу мастерса у главном граду Јапана

Tanjug/AP

Meč je trajao dva sata i tri minuta. Fric je sedmi teniser sveta, dok je Fils 24. na ATP listi. Fils će u drugom kolu igrati protiv Italijana Mateja Beretinija.

Fric je bio postavljen za prvog nosioca na turniru u Tokiju. Američki teniser je 2022. osvojio turnir u glavnom gradu Japana, a prošle godine eliminisan je u drugom kolu.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Danac Holger Rune je danas u prvom kolu savladao Čileanca Alehandra Tabilja sa 6:2, 5:7, 6:4. On će u drugom kolu igrati protiv Japanca Jošihita Nišioke, koji je bio bolji od Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima 7:6 (7:5), 3:6, 7:6 (7:5).

Plasman u drugo kolo turnira u Tokiju izborili su i Britanac Džek Drejper, Amerikanci Tomi Pol, Ben Šelton, Aleks Mikelsen i Brendon Nakašima, Čeh Tomaš Mahač i Australijanac Kristofer O'Konel.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

BONUS VIDEO: "NOVAKOMANIJA": Navijači pohrlili da se slikaju sa Novakom Đokovićem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?