IZAŠLA NOVA ATP LISTA! Evo na kom se mestu nalazi Novak Đoković i kakve su mu šanse za Završni masters u Torinu

Novosti online

30. 09. 2024. u 07:50

KAO po običaju, početak nove radne nedelje donosi nam i najnoviju ATP listu najboljih tenisera planete.

ИЗАШЛА НОВА АТП ЛИСТА! Ево на ком се месту налази Новак Ђоковић и какве су му шансе за Завршни мастерс у Торину

FOTO: M. Vukadinović

Srpski teniser Novak Đoković zadržao je četvrto mesto sa 5.560 bodova. U narednom periodu očekuje ga takmičenje na mastersu u Šangaju, gde će imati priliku da pokaže svoje umeće posle pet godina. Takođe, brani 1.000 poena na mastersu u Parizu i 1.300 na Završnom mastersu u Torinu, koji još nije obezbedio.

Novakova teniska agenda uključuje i učešće na egzibiciji u Rijadu, kao i opraštanje od tenisa Huana Martina del Potra 1. decembra. S obzirom na njegovu izuzetnu karijeru, očekivanja su velika kako će se Novak predstaviti na ovim događajima.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Na vrhu ATP liste trenutno se nalazi Janik Siner sa 10.780 bodova, dok su Aleksander Zverev, Karlos Alkaraz i Danil Medvedev takođe visoko pozicionirani. Andrej Rubljov, Tejlor Fric, Hubert Hurčak, Kasper Rud i Grigor Dimitrov takođe se nalaze među top 10 igrača.

Pored Novaka Đokovića, i ostali srpski teniseri su zauzeli svoje pozicije na ATP listi. Miomir Kecmanović se nalazi na 55. mestu, Dušan Lajović je 68, Laslo Đere 113, dok se Hamad Međedović trenutno nalazi na 162. mestu.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

U pogledu učešća na Završnom mastersu u Torinu, Novak se trenutno nalazi na devetom mestu sa 3.260 bodova. Konkurencija mu se donekle otvorila, s obzirom na to da nekoliko njegovih rivala ima problema sa povredama ili su eliminisani sa takmičenja.

Novak Đoković i dalje ostaje fokusiran na svoje nastupe i pružanje vrhunskih teniskih izdanja, a svakako će pratiti razvoj situacije na ATP listi i takmičenjima koja su pred njim.

BONUS VIDEO: "NOVAKOMANIJA": Navijači pohrlili da se slikaju sa Novakom Đokovićem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NAŠ GLUMAC O NESTANKU ĆERKE: Ko zna kako bi se završilo - devojčica joj je odvukla pažnju pre mog dolaska