TENISKI SVET U NEVERICI! Jelena Dokić do detalja opisala kako ju je zlostavljao otac Damir

Novosti online

03. 10. 2024. u 13:48

BIVŠA teniserka Jelena Dokić je rešila da otkrije baš sve kada je u pitanju njen život. Ove nedelje objavljen je trejler za dokumentarac, koji će biti dostupan u australijskim bioskopima od 7. novembra.

ТЕНИСКИ СВЕТ У НЕВЕРИЦИ! Јелена Докић до детаља описала како ју је злостављао отац Дамир

Foto: N. Skenderija

Dokumentarac pod nazivom "Neuništiva" istražuje tenisku karijeru Jelene Dokić i zlostavljanje koje je pretrpela od oca. Bivša australijska teniska šampionka, koja je jedno vreme nastupala i pod zastavom Srbije, ispričaće svoju životnu priču u novom dokumentarcu koji će biti prikazan sledećeg meseca.

Priča o Dokićevoj je dobro poznata. Rođena je u Jugoslaviji, a njena porodica se preselila u Australiju kada je imala 11 godina. Dok se afirmisala kao talentovana juniorka, Dokićeva je osvojila titulu na Ju-Es openu za devojke 1998. godine i Francusko otvoreno prvenstvo u dublu sa Kim Klajsters.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Osvojila je i Hopman kup 1999. godine sa Markom Filipusisom. Njen trenutak proboja došao je iste godine kada je, kao 16-godišnja kvalifikantkinja, izbacila Martinu Hingis u prvom kolu Vimbldona i stigla do četvrtfinala.

Godine 2000. dostigla je polufinale Vimbldona, što je bio njen najbolji rezultat na grend slemovima. Nakon turbulentnog perioda sredinom 2000-ih, ponovo se vratila tenisu i ostvarila bajkovitu trku do četvrtfinala na Australijskom openu 2009. godine.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Podsećanja radi, bivša teniserka je u svojoj memoarskoj knjizi „Neuništiva“ iz 2017. godine, detaljno opisala užasno fizičko i psihičko zlostavljanje koje je pretrpela od oca, dok će sada više reči o tome biti u dokumentarcu.

- Otac mi je često govorio „nemoj ništa da pričaš, ćuti ili ću te ubiti“. Ja do svoje 33. godine nisam znala da se nasmejem. Ljudi često žele da budete savršeni, posebno u sportu, a to je nemoguće. Život nije savršen. Bila sam ranjiva i mislila sam da je to moja slabost. Sada sam svesna da je to moja snaga - pričala je Dokićeva svojevremeno.

BONUS VIDEO:  "NOVAKOMANIJA": Navijači pohrlili da se slikaju sa Novakom Đokovićem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NA TO SAM NAJPONOSNIJI: Andrija Milošević o kultnoj seriji zbog koje ga publika obožava (VIDEO)