SINER SE NE PLAŠI WADA: Italijan u Kini otvorio dušu o doping skandalu

Novosti online

04. 10. 2024. u 13:04

Italijanski teniser Janik Siner izrazio je danas svoje uverenje da će se pozitivno rešiti njegov slučaj, uprkos žalbi Svetske antidoping agencije (WADA) koja traži njegovu suspenziju

СИНЕР СЕ НЕ ПЛАШИ WADA: Италијан у Кини отворио душу о допинг скандалу

FOTO: Tanjug/AP

Siner (23) je bio pozitivan na supstancu klostebol tokom Indijan Velsa, a WADA je donela odluku da zatraži od Suda za sportsku arbitražu da bude kažnjen i suspendovan između godine i dve.

- Bio sam pomalo iznenađen žalbom WADA, ali sa druge strane, znao sam da bi to moglo da se desi. Desilo se, i dalje sam iznenađen, ali sarađivaću kao i ranije. Imao sam tri saslušanja, koja su mi išla naruku. Bilo je dobro, ali sad da vidimo - rekao je Siner na današnjoj konferenciji za medije u Šangaju.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Italijan ne krije svoj optimizam. 

- Veoma sam uveren da će se slučaj rešiti pozitivno, u moju korist. Bio bih veoma, veoma iznenađen kad bi se desilo suprotno. To nije situacija u kojoj se osećam prijatno, to je sigurno, jer sam mislio da je sve gotovo, tako da mi nije lako - zaključio je Siner.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Siner će na mastersu u Šangaju pokušati da postane prvi teniser još od Rafaela Nadala 2018. godine koji je uspeo da osvoji tri masters turnira iz serije 1000 u jednoj godini.

BONUS VIDEO: "NOVAKOMANIJA": Navijači pohrlili da se slikaju sa Novakom Đokovićem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SUTRA SU MIHOLJSKE ZADUŠNICE: Evo šta se nosi u crkvu, a šta nikako ne valja raditi na groblju