RUSKI ZET! Janik Siner otkrio da li je istina da se oženio, pa pomenuo Novaka Đokovića

Novosti online

07. 10. 2024. u 08:37

Janik Siner je za veoma kratak period prešao put od univerzalno voljenog mladog tenisera koji je trebao da čini polovinu novog teniskog rivalstva Siner - Karlos Alkaraz, do momka koji je nepovratno ukaljao sopstveno ime i bacio ozbiljnu senku na sve kako dosadašnje, tako i buduće uspehe koje bude postigao.

РУСКИ ЗЕТ! Јаник Синер открио да ли је истина да се оженио, па поменуо Новака Ђоковића

FOTO: Tanjug/AP

Razlog je doping skandal koji se dogodio u martu, kada je Siner dva puta uzastopno bio pozitivan na supstancu po imenu klostebol.

No, iako je dva puta pao na doping testu, Italijan je uspeo da se „provuče“ sa oduzetim bodovima iz Indijan Velsa i vraćenim novcem od nagrade, dok je ceo slučaj, koji je u javnost isplivao pet meseci kasnije, izazvao dosta bure jer je ceo slučaj bio obavijen velom tajne tokom tih pet meseci, pa su mnogi bili šokirani.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Međutim, sada je Italijan u centru pažnje zbog drugih stvari, jer su pojedini mediji javili da se oženio. 

– Nije tačno da sam se oženio. Lažu – tvrdi najbolji teniser sveta.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Vest je prvi objavio jedan italijanski list. Navodno, Siner je tajno zaprosio rusku teniserku Anu Kalinsku na večeri u Njujorku posle njegovog osvajanja Ju-Es opena, a da je ona pristala.

– I za mene je to novost – u smehu je objasnio Italijan na konferenciji za medije u Šangaju.- Ne, nisam je zaprosio i ništa se nije dogodilo. Baš sam pročitao detalje sa te večere posle Ju-Es opena, ali sve je to laž.

Siner je posle pobede protiv Argentinca Ečeverija pričao i o pojačanjima u stručnom štabu. Fizioterapeut Ulises Badio i kondicioni trener Marko Paniki su ranije bili sa Novakom Đokovićem.

– Obojica su veoma iskusni u radu sa brojem 1, i to mnogo godina. Takođe, radili su zajedno, to je velika pomoć – zadovoljan je Italijan. - Za mene je to veoma važno.

Foto: Profimedia

 

Ovogodišnji šampion Australijskog i Ju-Es opena je uveren da će mu mnogo pomoći to što su njih dvojica sarađivali sa Đokovićem.

– Novak i ja imamo sličnu telesnu građu, ali postoje i razlike i sada Badio i Paniki moraju da se adaptiraju na to. Moraju da nađu šta je najbolje za mene. Potrebno je vreme, ali ja sam veoma zadovoljan što su u mom timu.

Zbog lošeg vremena, Siner još ne zna ime sledećeg rivala. Biće to pobednik susreta Bena Šeltona i Roberta Karbaljesa.

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko  uživanje košarkaša Srbije i navijača  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

OVAKVOG NOVAKA ĐOKOVIĆA JOŠ NISTE VIDELI: Jedan detalj posebno privukao pažnju Kinezima (FOTO)