ORGANIZATORI POTVRDILI: Stiže i Hrvat na teniski turnir u Beogradu

Filip Milošević

08. 10. 2024. u 15:51

Hrvatski teniser Marin Čilić, Italijan Flavio Koboli, Amerikanac Brendon Nakašima, Čeh Jirži Lehečka i Argentinci Fransisko Serundolo i Tomas Martin Ečeveri igraće na Beograd openu, saopštili su danas organizatori turnira u glavnom gradu Srbije.

ОРГАНИЗАТОРИ ПОТВРДИЛИ: Стиже и Хрват на тениски турнир у Београду

Foto arhiva VN

Čilić (36) je trenutno 211. teniser sveta, a u karijeri je osvojio 21 ATP trofej. On je 2014. trijumfovao na Ju-Es openu.

Koboli je trenutno 30. igrač na ATP listi, dok je Lehečka 34. igrač sveta, Serundolo se nalazi na 31. mestu liste najboljih tenisera sveta, dok je njegov sunarodnik Ečeveri 37. igrač sveta. Nakašima je trenutno 35. igrač na ATP listi.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Organizatori su ranije objavili da će na Beograd openu igrati Australijanac Aleks de Minor, Švajcarac Sten Vavrinka, Amerikanci Tomi Pol i Frensis Tijafo i Italijan Lorenco Muzeti.

Turnir u glavnom gradu Srbije će biti održan od 2. do 9. novembra u Beogradskoj areni.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

URBANI OKTOBAR: Mladi stvaraju bolju budućnost