KOLIKO SRCE OVAJ ČOVEK IMA: Novak Đoković ponovo pokazao kakva je ljudina

Novosti online

08. 10. 2024. u 21:10

Srpski teniser Novak Đoković ponovo je pokazao kakav je čovek.

КОЛИКО СРЦЕ ОВАЈ ЧОВЕК ИМА: Новак Ђоковић поново показао каква је људина

Foto: Profimedia

Iako srpski teniser Novak Đoković igra trenutno na Mastersu u Šangaju, uvek pokazuje i svoju humanu stranu.

Novak Đoković je u trećem kolu Šangaja pobedio je Flavia Kobolija rezultatom 2:0 po setovima 6:1, 6:2. I nastavlja dalju borbu na terenu.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Sa druge strane odlučio je da pošalje pomoć ugroženima u velikim poplavama u Bosni i Hercegovini. Naravno o tome je ćutao i ne bi se saznalo za to da njegov prijatelj doktor Semit Osmanagić nije to pomenuo u razgovoru za "Avaz.ba".

Nakon saznanja o katastrofi koja je zadesila Bosnu i Hercegovinu, Novak Đoković, najbolji teniser sveta, odmah se javio sa željom da pruži pomoć. Pomoć je odlučio uputiti organizaciji Pomozi.ba, preko koje je poslao finansijsku donaciju za pomoć Jablanici. Takođe, ponudio je pomoć i za saniranje štete u Visokom, ali mu je dr. Semir Osmanagić skromno odgovorio da Visokom nije prioritet, te je zamolio Đokovića da svoju pomoć usmeri tamo gde je zaista neophodna.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

– Naš veliki prijatelj i počasni građanin Visokog Novak Đoković nam se obratio sa pitanjem na koji način da pomogne unesrećenima, posebno ljudima u Jablanici i mi smo mu predložili da to učini preko organizacije Pomozi.ba. On je odlučio da pošalje preko te organizacije određenu finansijsku donaciju za pomoć Jablanici i na taj način je još jednom pokazao svoje veliko srce. U dva navrata je pomoć ponudio i nama za saniranje štete u Visokom, ali smo mu rekli da mi nismo prioritet i da se sami možemo nositi sa posljedicama poplava kod nas, a da tu pomoć usmjeri tamo gđe je zaista i neophodna – otkrio je dr. Semir Osmanagić za "Avaz". 

BONUS VIDEO OVACIJE PUBLIKE: Teniseri Srbije spremni za meč Dejvis kupa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ PROGOVORIO NA TRI JEZIKA: Odmah stigao odgovor, evo i od koga (FOTO)