EMOTIVAN OPROŠTAJ ROLAN GAROSA OD NADALA: Omaž pariskom kralju

Rolan Garos odao je počast kralju pariske šljake koji je okačio reket o klin i otišao u legendu.

ЕМОТИВАН ОПРОШТАЈ РОЛАН ГАРОСА ОД НАДАЛА: Омаж париском краљу

Foto: Društvene mreže

Teško je zamisliti prvi sledeći pariski grend slem bez "domaćina". Ovo je tužan dan za Nadalove navijače u podnožju Ajfelove kule. Njegov rekord od 14 osvojenih grend slemova u Bulonjskoj šumi teško da će iko dostići u istoriji.

Nadal je ovde u 116 nastupa ostvario 112 pobeda! Zabeležio je samo četiri poraza, od Robina Sederlinga 2009, dva puta od Novaka Đokovića 2015. i 2021, i poslednji put, rovit, od Saše Zvereva ove godine, već u prvom kolu. Još je samo 2016. bio prinuđen da preda duel Marselu Granoljersu zbog bolova u ručnom zglobu.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Majorčanin, zbog svojih "astronomskih" rezultata i pečata koji je zauvek utisnuo u pariskoj šljaci u ovdašnjem teniskom kompleksu ima i podignut spomenik. Posle vesti da završava sportsku karijeru, reagovao je pariski grend slem.

"Četrnaest puta hvala za milione uspomena", stoji u objavi Rolan Garosa, uz srce, Nadalove fotografije i Kup musketara.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Oglasila se čak i gradonačelnica Pariza An Idalgo.

- Hvala zbog učinjenog da tuku srca Parižanki i Parižana, uz toliko vibracija na Rolan Garosu. Pariz i Rafael Nadal, to je ljubavna priča koja neće prestati – bila je nadahnuta prva dama Grada svetlosti.  

Zbog neizbrisivog traga koji je ostavio u Parizu, Nadal je ovog leta bio jedan od nosilaca olimpijskog plamena i učestvovao u otvaranju pariske Olimpijade, gde je kasnije izgubio od Novaka Đokovića.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SOCIJALNO PREDUZETNIŠTVO: Spoj inovacija i društvene odgovornosti