NOVAK ĐOKOVIĆ SE PONOVO OGLASIO: Poslao poruku Nadalu i pokazao zašto je najbolji svih vremena

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

10. 10. 2024. u 18:26

IAKO se moglo očekivati da karijera Rafaela Nadala neće trajati još dugo, svi su ostali iznenađeni kad se oglasio ovog četvrtka i objavio da se oprašta od profesionalnog igranja tenisa. Njegov najveći rival Novak Đoković je odao priznanje Špancu za sve što je uradio u "belom sportu".

НОВАК ЂОКОВИЋ СЕ ПОНОВО ОГЛАСИО: Послао поруку Надалу и показао зашто је најбољи свих времена

FOTO: AP

Nole se oglasio putem Instagrama i još jednom iskazao ogromno poštovanje prema velikom igraču i rivalu.

- Rafa, jedan post nije dovoljan da se iskaže poštovanje koje imam prema tebi zbog svega što si uradio za naš sport. Inspirisao si milione dece da počnu da igraju tenis i mislim da je to verovatno najveće dostignuće koje svako može da poželi. Tvoja upornost, posvećenost, borbeni duh će se učiti decenijama. Tvoje nasleđe će živeti zauvek. Samo ti znaš šta si morao da uložiš da bi postao ikona tenisa i sporta uopšte. Hvala ti što si me toliko puta gurao do same granice u našem rivalstvu koje je najviše uticalo na mene kao igrača. Tvoja strast da predstavljaš Španiju uvek je bila izuzetna. Želim ti najbolji mogući oproštaj u Malagi sa Dejvis kup timom Španije. Biću tamo lično da odam poštovanje tvojoj zvezdanoj karijeri - napisao je Novak Đoković.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Nole je ovom porukom još jednom pokazao koliko poštuje Nadala i sve što je napravio u karijeri. Inače, njihovo rivalstvo je najveće u tenisu. Oni su odigrali 60 međusobnih mečeva.

BONUS VIDEO: VELIKO HVALA: Teniska reprezentacija pozdravila publiku posle treninga

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PODIGLA SE IZ PEPELA: Sabalenka preokretom do četvrtfinala turnira u Vuhanu