ŽENA GA IZDALA! Bivši trener Novaka Đokovića držao na zidu sliku Rafaela Nadala

Novosti online

11. 10. 2024. u 11:26

I dalje je odlazak Rafaela Nadala centralna tema razgovora svih teniskih priča. Pojavljuju se razne anegdote vezane za španskog tenisera, a sada se tiču i Novaka Đokovića.

ЖЕНА ГА ИЗДАЛА! Бивши тренер Новака Ђоковића држао на зиду слику Рафаела Надала

Foto: Profimedia

Naime, bivši trener Novaka Đokovića Rikardo Pijati je skoro 20 godina držao fotku španskog tenisera u dnevnoj sobi! To je sasvim slučajno u emotivnoj poruci posvećenoj Nadalu otkrila njegova supruga Gaja, koja je na Instagramu podelila tu fotografiju na kojoj se vidi kako Španac u naručju drži njihovog sina Roka.

- Rafa, bio si u našoj dnevnoj sobi skoro 20 godina, toliko vas volimo. Mnogo će nam nedostajati to što vas nećemo videti kako igrate ili se borite na terenu. Kakvu ste neverovatnu karijeru imali i kakva je privilegija bila posmatrati vas kako rastete i postajete šampion kakav ste, i na terenu i van njega. Uvek ljubazan, uvek uljudan, uvek pun poštovanja. Čestitamo vama, vašem timu i vašoj porodici na izvanrednoj karijeri, primer za svakoga ko je ikada voleo tenis. Sada je vreme da uživate u drugom delu svog života, zdravica za vas - poručila je Gaja.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gaia Piatti (@thepiattis)

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Podsetimo, Rikardo Pijati je Đokovića trenirao na početku karijere. Sarađivali su zajedno od jeseni 2005. do juna naredne godine, a Italijan je već tada predvideo Đokovićev uspon.

- Može da postane broj jedan na svetu, da bude nivo Rafaela Nadala i Rodžera Federera jer je Novak uvek radio kao dete, sa porodicom, uvek je bio fokusiran i odlučan da će postati svetski broj jedan - rekao je Pijati tada.

Foto: EPA

Rikardo Pijati (levo)

A sada je i isplivala informacija koliko je Italijan obožavao Rafu, na sreću da je ubrzo došao Marjan Vajda za trenera Novaka Đokovića i ostalo je istorija.

BONUS VIDEO Novosti na stadionu Đuzepe Meaca dan pred meč Lige šampiona Inter - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NEODOLJIVA PONUDA ZA EGZOTIČNU DESTINACIJU KOJA ODUZIMA DAH