ĐOKOVIĆ POKAZAO VELIČINU: Novak imao poruku za Sinera, Kinu, ali i Rodžera Federera

Александар Илић
Aleksandar Ilić

13. 10. 2024. u 12:37

NOVAK Đoković i Janik Siner sastali su se u finalu mastersa u Šangaju. Imao je Nole više od igre u prvom setu, ali je stao u taj-brejku, što je Italijan iskoristio da slavi. Srbin se nakon poraza oglasio na ceremoniji dodele pehara.

ЂОКОВИЋ ПОКАЗАО ВЕЛИЧИНУ: Новак имао поруку за Синера, Кину, али и Роџера Федерера

Foto: Profimedia

Iako je Novak Đoković poražen od Janika Sinera pokazao je svoju veličinu. Domaćinu se obratio na kineskom. 

- Moram da izrazim zahvalnost zbog podrške navijača. Najstrastveniji su i daju nam veliko zadovoljstvo. Čekaju nas ispred hotela, daruju poklone, ljubav. Zadovoljstvo je biti ovde. Imao sam mnogo uspeha u Kini, nisam igrao ovde pet godina, nedostajalo mi je, drago mi je što sam se vratio, rekao je Đoković. 

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Čestitao je i Sineru. 

Čestitam Janiku. Bio je predobar. Imao je izuzetnu godinu i zaslužio je ovo.  Čestitam Janikovom timu. Znam neke momke u njegovom timu, svaka čast. Sjajni su. Drago mi je što dobro radite, rekao je Đoković koji je istakao da je lepo videti Rodžera Federera: 

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Nisam navikao da te gledam na tribinama. Prvi put igram pred tobom, to je bio dodatan pritisak. Šalu na stranu lepo je što ste tu, i Huan Karlos Ferero, Karlos Alkaraz i ti. 

- Moj tim je malobrojan ove nedelje. Zahvalan sam zbog njihove podrške. Hvala i organizatorima. Ovo je najbolji turnir iz "hiljadarke" hvala što činite da se osećamo posebnim, rekao je Đoković i dobio ovacije navijača. 

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković? 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)