IZAŠLA NOVA ATP LISTA! Evo šta je potrebno Novaku Đokoviću da se nađe na Završnom mastersu u Torinu

Novosti online

14. 10. 2024. u 09:14

Srpski teniser Novak Đoković zadržao je četvrto mesto na najnovijoj ATP listi, koja je objavljena danas, dok je i dalje prvi Italijan Janik Siner.

ИЗАШЛА НОВА АТП ЛИСТА! Ево шта је потребно Новаку Ђоковићу да се нађе на Завршном мастерсу у Торину

FOTO: EPA

Siner je u nedelju u finalu mastersa u Šangaju pobedio Đokovića sa 7:6 (7:4), 6:3. Italijan na prvom mestu najnovije ATP liste ima 11.920 bodova.

Španac Karlos Alkaraz je drugi sa 7.120 poena, dok je Nemac Aleksandar Zverev treći sa 6.795. Đoković je na četvrtoj poziciji ATP liste sakupio 6.210 bodova.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Rus Danil Medvedev je peti teniser sveta, dok je Amerikanac Tejlor Fric napredovao za jedno mesto i trenutno se nalazi na šestoj poziciji.

Ruski teniser Andrej Rubljov je pao na sedmo mesto, a iza njega slede Norvežanin Kasper Rud, Australijanac Aleks de Minor i Bugarin Grigor Dimitrov.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Od ostalih srpskih tenisera, Miomir Kecmanović je zadržao 55. mesto na ATP listi sa 965 bodova, dok je Dušan Lajović pao za sedam pozicija i trenutno je 75. igrač sveta sa 746 poena.

Laslo Đere je zadržao 113. poziciju na ATP listi sa 516 bodova, dok je Hamad Međedović 160. teniser sveta sa 366 poena.

Što se tiče Završnog mastersa, Đoković je blizu turnira koji se igra u Torinu od 10. do 17. novembra. Novak je posle Šangaja šesti u ATP trci, ali još nije definitivno osigurao vizu.

Potrebno je da naš as ostane među osam najboljih u ATP trci, a ako bude igrao na mastersu u Parizu (28. oktobra - 3. novembra) to će biti i potvrda da želi da igra u Torinu, pošto je nedavno rekao da ga Završni masters ne zanima. 

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković? 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)