OGROMNA RADOST: Olga Danilović uradila nešto što nikada do sada nije!

Novosti online

14. 10. 2024. u 12:01

Najbolje rangirana srpska teniserka Olga Danilović ostvarila je najbolji plasman u karijeri, pošto je napredovala za 17 pozicija i na danas objavljenoj VTA listi zauzima 86. mesto sa 805 bodova.

ОГРОМНА РАДОСТ: Олга Даниловић урадила нешто што никада до сада није!

FOTO: Tanjug/AP

Olga Danilović je u nedelju osvojila ITF turnir u Kornelji de Ljobregat, pošto je u finalu pobedila Holanđanku Aranču Rus 6:2, 6:0.

Drugorangirana srpska teniserka Lola Radivojević napredovala je za četiri mesta i trenutno je 180. igračica sveta sa 394 boda.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Aleksandra Krunić je 274. igračica na VTA listi sa 242 poena. Natalija Stevanović je 279. teniserka sveta sa 231 bodom, dok je Dejana Radanović 295. igračica na VTA listi sa 213.

Poljakinja Iga Švjontek se i dalje nalazi na prvom mestu VTA liste sa 9.785 bodova, dok je Beloruskinja Arina Sabalenka druga sa 9.716.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Amerikanka Koko Gof je napredovala za jednu poziciju i trenutno je treća teniserka sveta, dok je njena sunarodnica Džesika Pegula pala na četvrto mesto.

Elena Ribakina iz Kazahstana je na petom mestu VTA liste, dok je Italijanka Jasmin Paolini šesta teniserka sveta.

U top 10 najboljih igračica sveta nalaze se još Kineskinja Ćinven Dženg, Amerikanke Ema Navaro i Danijela Kolins i Brazilka Beatriz Hadad Maja, koja je na VTA listi napredovala za dve pozicije.

BONUS VIDEO: OVACIJE ZA ŠAMPIONA: Novak Đoković trenira pred publikom za Dejvis kup

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...