OVO ĆE CEO SVET GLEDATI! Evo kada poslednji put igraju Novak Đoković i Rafael Nadal

Novosti online

18. 10. 2024. u 08:10

Srpski teniser Novak Đoković igraće u subotu protiv Rafaela Nadala meč za treće mesto na egzibicionom turniru u Rijadu, a sada je poznata i tačna satnica ovog meča.

ОВО ЋЕ ЦЕО СВЕТ ГЛЕДАТИ! Ево када последњи пут играју Новак Ђоковић и Рафаел Надал

Foto: Profimedia

Đoković je u spektakularnom polufinalu izgubio od Janika Sinera (2:1), dok je Nadal doživeo mnogo lakši poraz - u dva seta bolji od njega bio je Karlos Alkaraz.

Kako je Nadal nedavno najavio odlazak u penziju, duel srpskog i španskog tenisera je izvesno poslednji u njihovom rivalstvu koje je promenilo tenis, a publika u Rijadu će imati tu čast da prisustvuje spektaklu.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Susret Novaka i Rafe zakazan je za subotu, sa početkom u 16.30. Nakon završetka njihovog duela, na teren će i dvojica finalista - Alkaraz i Siner.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi