ODE I ON U PENZIJU! Dominik Tim stavio tačku na karijeru koja je u mnogim momentima mučila i Đokovića, i Federera i Nadala! (VIDEO)

Novosti online

22. 10. 2024. u 20:35

Nekada treći teniser sveta Dominik Tim završio je karijeru u 31. godini, pred svojim navijačima, na turniru u Beču.

ОДЕ И ОН У ПЕНЗИЈУ! Доминик Тим ставио тачку на каријеру која је у многим моментима мучила и Ђоковића, и Федерера и Надала! (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

On je odavno najavio da će mu 2024. godina biti poslednja na Turu, a sada je sve došlo do kraja.

Na startu takmičenja u prestonici Austrije poražen je od italijanskog tenisera Lusijana Darderija 7:6 (6), 6:2 posle sat i 32 minuta igre, a ujedno to mu je bio poslednji meč u karijeri.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Trenutno 318. na planeti je kraj najavio još u prvoj polovini godine, bilo je emotivno na maltene svimfGrend slem turnirima za koje je dobijao uglavnom vajld-kard (Rolan Garos ga nije ispoštovao), a prethodni meč pre ovog u Beču odigrao je na Ju-Es Openu, frend slemu koji je osvojio 2020. U godini kada je bio treći na listi.

Tim je ukupno sedmnaest puta podizao pehare na ATP turu, konstantno bio opasnost najboljim teniserima, odnosno velikoj trojki i protiv Rafe Nadala, Rodžera Federera i Novaka Đokovića upisao šesnaest pobeda.

Od toga Nole je pet puta pretrpeo poraz od Tima uz sedam pobeda. Četvrtfinale Rolan Gaorsa 2017, polufinale 2019, kao i polufinale Završnog mastersa 2020. su posebno bolni porazi bili za Đokovića, koji je ipak imao i slađe pobede, poput one u finalu Australijan Opena 2020. godine.

BONUS VIDEO VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

U KORAK SA SVETSKIM TRENDOVIMA UZ VELIKU PODRŠKU LOKALNOJ EKONOMIJI: Chips Way kompletirao najveći investicioni ciklus u svojoj istoriji