OBRT! Novak Đoković nije mogao ni sanjati da će se ovo desiti

Novosti online

24. 10. 2024. u 08:58

Srbin je definitivno potvrdio da neće igrati na mastersu u Parizu. Ali mogao bi i pored toga da se nađe među osam najboljih igrača u ATP trci kako bi se takmičio u Torinu, mada tako nije delovalo pre samo nekoliko dana.

ОБРТ! Новак Ђоковић није могао ни сањати да ће се ово десити

Foto: Profimedia

Ali, usledio je preokret... Rud i Pol su kandidati za mesto među osmoricom najboljih. Međutim, žestoko su podbacili ove nedelje i "odigrali" za Novaka, pa su mu povećali šansu da se nađe na smotri najboljih tenisera.

Videćemo da li Nole uopšte planira da igra u Torinu čak i ako se plasira na Završni masters. Kako trenutno stvari stoje, ne zanima ga, ne igra, hoće na odmor, ali je ipak blizu Torina.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Rud je poražen u prvom kolu turnira u Bazelu, izgubio je od Roberta Bautiste Aguta (2:1). Tomi Pol je eliminisan u prvoj rundi turnira u Beču od Brendona Nakašime (2:0) i možda samo čudo može da ga vrati u trku za Završni masters.

Što se tiče plasmana u ATP trci, Đoković je na šestom mestu sa 3.910 bodova. Rud je i dalje na mestu koje vodi u Torino, drži sedmu poziciju u ATP trci sa 3.845 bodova, odmah je iza našeg tenisera.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

BONUS VIDEO: "NOVAKOMANIJA": Navijači pohrlili da se slikaju sa Novakom Đokovićem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta mu je Janik Siner upravo uradio