KOPIRA ĐOKOVIĆA U SVEMU: Očajnički potez italijanskog tenisera, ali u jednoj stvari nikad neće moći biti Novak (VIDEO)

Novosti online

25. 10. 2024. u 07:46

Srpski teniser Novak Đoković je doneo odluku da napravi pauzu od teniskih turnira, pošto je već osvojio sve što se može osvojiti.

КОПИРА ЂОКОВИЋА У СВЕМУ: Очајнички потез италијанског тенисера, али у једној ствари никад неће моћи бити Новак (ВИДЕО)

FOTO: Profimedia

Nakon što je postao rekorder po broju nedelja provedenih na prvom mestu ATP liste, osvojio je u prošlosti Završni turnir i masters turnire, Đoković sada ističe da mu prioritet više nije borba za titule na svakom turniru. Očekuje se da se ponovo pojavi na terenu tek na Australijan openu, koji je na programu u januaru. Trenutno, njegov glavni motiv je osvajanje 25. grend slem titule, čime bi postigao apsolutni teniski rekord.

U međuvremenu, na teniskom terenu najbolji tenis trenutno igra Italijan Janik Siner, koji je postao glavni rival na turu. On je nedavno u svoj tim uvrstio dugogodišnje Đokovićeve saradnike, a sada je počeo da koristi isti prototip reketa koji koristi i naš as. Ova odluka nije prošla neprimećeno među navijačima Novaka Đokovića.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

- Pokušava da kopira Novaka u svemu što može: u igri, u timu, reketu... Ali ne može da kopira njegov karakter i integritet - poručili su navijači našeg asa.

BONUS VIDEO VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA SRAMOTA! Federer ovakvo poniženje nikada nije doživeo, i to u rodnom gradu