Marej o dešavanju na "Adrija turu": Moramo svi da poštujemo ista pravila, koronu ne zanima ko smo i šta smo

Novosti online

24. 06. 2020. u 09:49

I Endi Marej se obratio Novaku Đokoviću.

Мареј о дешавању на Адрија туру: Морамо сви да поштујемо иста правила, корону не занима ко смо и шта смо

Foto: EPA

Međutim, Škot nije komentarisao direktno odgovornost najboljeg tenisera sveta kao organizatora, nego je kao pravi rival i prijatelj svom drugu i njegovoj supruzi Jeleni poželeo brz oporavak od virusa korona uz komentar da "s obzirom na okolnosti ne čudi veliki broj zaraženih na jednom mestu".


- Nadam se da su Novak i njegova supruga dobro i da se oporavljaju. Nije iznenađenje što je toliko ljudi pozitivno na testu kada vidite scene kako je bilo tamo, imali su i dečiji dan i nije se poštovala socijalna distanca. Mere koje mi imamo su potpuno drugačije od onih u Srbiji i Hrvatskoj - rekao je Endi Marej.


Dešavanja na “Adrija turu” mogli bi da dođu kao veliko upozorenje za sve organizatore narednih sportskih događaja.


- Igrači će sada znati da moraju da budu maksimalno oprezni. Ja bih radije da se izbegne slična mogućnost. Virus koronu ne zanima ko smo i šta radimo, moramo svi da poštujemo ista pravila -jasan je Marej.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TADA JOJ JE LUPIO ŠAMAR: Rada Živković i Bata Živojinović su bili kumovi, ali su se zbog jedne situacije žustro posvađali