DŽumhur podržao Đokovića i obećao publici meč u Sarajevu: Novak je sve radio čista srca i sa željom da pomogne

Novosti online

24. 06. 2020. u 13:21

Damir Džumhur nije dočekao svoj meč sa Novakom Đokovićem na "Adrija turu", koji je bio zakazan 5. jula u Sarajevu.

Џумхур подржао Ђоковића и обећао публици меч у Сарајеву: Новак је све радио чиста срца и са жељом да помогне

foto: printskrin

Teniser BiH ne žali što se tog datuma neće sresti sa najboljim na svetu, nego mu daje najveću moguću podršku za brzo i lako ozdravljenje i obećava publici da će Nole, jednog dana, ipak doći u njegov grad.


- Svi smo saznali vest da je Novak Đoković pozitivan na virus korona i ovom prilikom mu želim brz oporavak. Mogu samo da potvrdim njegove reči kako je sve radio čista srca i sa željom da pomogne svim teniserima. Znam koliko se Nole bori za sve tenisere ovog sveta i zaista mi je žao što se jedna lepa priča na ovakva način završila. Svestan sam da će ovo uticati na održavanje meča između Novaka i mene u Sarajevu, koji se neće dogoditi 5. jula kada je planiran. Ali to ne znači da Novak u budućsnoti neće posetiti moj grad. Znam da ima veliku želju da dođe u Sarajevo i to će se, verjte mi, pre ili kasnije desiti. Najbitnije je da Nole najpre ozdravi i da sve prođe u najboljem redu, a za tenis će biti vremena. Takođe, želim brz oporavak svima ostalima koji su zaraženi – poručio je Damir Džimhur iz Sarajeva putem video poruke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TADA JOJ JE LUPIO ŠAMAR: Rada Živković i Bata Živojinović su bili kumovi, ali su se zbog jedne situacije žustro posvađali