POZNATI HRVAT POTKAČIO ĐOKOVIĆA: Adrija tur? Neoprez i nedisciplina – protivnik ne spava

Novosti online

11. 07. 2020. u 14:10

Virus korone je tema o kojoj se najviše priča ovih dana na Balkanu, a čini se da je sve nekako krenulo od teniskog spektakla u prestonici Srbije.

ПОЗНАТИ ХРВАТ ПОТКАЧИО ЂОКОВИЋА: Адрија тур? Неопрез и недисциплина – противник не спава

Ivan Ljubičić foto: EPA

O Adrija turu, koji je održan u Beogradu, a u Zadru okončan pre finala, a koji je podigao veliku buru u svetu, pričao je i Ivan Ljubičić, jedan od trenera Rodžera Federera

- Adrija tur nije apsolutno loša ideja. Ne treba osuđivati ideju i želju, naprotiv. Međutim, svima je jasno kao dan da je neke stvari trebalo drugačije raditi. Taj neoprez i nedisciplina, zanemarivanje činjenica na kraju je bilo presudno - rekao je Ljubičić za Novi list.

On smatra da je Adrija Tur, na inicijativu prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, dobar primer svima.

- Bilo je više štete nego koristi, iako nije trebalo biti tako. Na kraju krajeva, i to služi za nešto, pokazalo se da moramo biti oprezniji, bez obzira na to što je u jednom trenutku u Hrvatskoj bilo devet aktivnih slučajeva. Danas je toga mnogo više. Protivnik ne spava.

U Zadru je zaražen najbolji hrvatski teniser Borna Ćorić.

- Borna je dobro. Prvo je bio u šoku, brinuo se za ljude oko sebe, roditelje, starije ljude koji su u opasnosti. Nema nikakvih simptoma. Organizovali smo traku za trčanje, bicikl, trenirao je kod kuće šta je mogao. Ne znam pravila, ali znam da je blizu 'slobode'- zaključio je rođeni Banjalučanin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)