NOVAK ĐOKOVIĆ OTIŠAO U SARAJEVO (FOTO)

Beta

13. 07. 2020. u 12:10

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković stigao je jutros u Sarajevo, objavio je portal Radiosarajevo.ba.

НОВАК ЂОКОВИЋ ОТИШАО У САРАЈЕВО (ФОТО)

Foto: M. V.

Đoković je u glavni grad BiH stigao sa ocem i majkom, privatnim letom, a njegova poseta Sarajevu nije bila najavljena.

Porodica Đoković se nije previše zadržavala u centru grada nego je nastavila put Trebevića, gde se smestila u hotel i tamo će boraviti narednih dana, odnosno tokom odmora, prenosi Klix.ba (ovde možete pogledati fotografije).

Ovaj portal saznaje da će Novak tokom boravka u BiH posetiti i piramide u Visokom, a u Sarajevu će boraviti do sreda. Njegov domaćin u Visokom biće Semir Osmanagić.

Đoković je trebalo da poseti Sarajevo 5. jula i odigra egzibicioni meč sa najboljim bh. teniserom Damirom Džumhurom. Džumhur se sa Đokovićem trebao danas sastati u Sarajevu, ali je Džumhur ranije zakazo odmor u Neumu, tako da do susreta neće doći, navodi se u tekstu.

- Juče sam saznao da Đoković u ponedeljak stiže u posetu BiH. Planira posetiti nekoliko lokacija, pa i sastati se sa Damirom, ali je on otišao na odmor u Neum. Ako Đoković ostane u Sarajevu i BiH nekoliko dana, verujem da će do susreta dva sportska prijatelja sigurno doći - kazao je Nerfid Džumhur, otac Damira Džumhura.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk