ĐOKOVIĆ U POSETI "BOSANSKIM PIRAMIDAMA" (VIDEO+FOTO)

J. Jevremović

13. 07. 2020. u 16:46

NEKADA su Maldivi bili prva asocijacija za odmor tenisera, ali Novak Đoković je rešio da radi stvari malo drugačije.

ЂОКОВИЋ У ПОСЕТИ БОСАНСКИМ ПИРАМИДАМА (ВИДЕО+ФОТО)

Đoković sa porodicom u Visokom Foto Avaz

Ne samo zbog virusa korona i zatvorenih granica u mnogim zemljama, on i inače tokom leta obavezno izdvoji nekoliko dana za sunčanje na Jadranu, a sada je iznenada rešio da ode u turističku posetu BiH.

Najbolji teniser sveta je zajedno sa roditeljima doputovao danas čarter-letom u Sarajevo, gde će boraviti do srede, a u planu je poseta piramidama u Visokom i kompleksu "Ravne", koji obiluje botaničkim vrtovima i mestima za meditaciju.

Prvi reket sveta je 5. jula trebalo da odigra egzibicioni meč sa Damirom Džumhurom u Sarajevu, ali je duel otkazan pošto je Nole bio pozitivan na kovid 19. Supruga Jelena i deca su se vratila u Marbelju, a Đoković je ostao u Beogradu, kako bi doneo konačnu odluku o nastupu na Ju-Es openu.

Aktuelni "broj jedan" na ATP listi trenirao je prethodnih dana na tvrdoj podlozi, a ove nedelje je rešio da uzme predah i sa roditeljima uživa nekoliko dana na putu po regionu.

- Poseta nije najavljena, a na aerodromu je kratko boravio. Ubrzo su ga Đokovići napustili i ne znamo u kom pravcu su otišli - navodi izvor portala "Radiosarajevo.ba".

Portal "Kliks.ba" prenosi da su Đokovići odmah sa aerodroma stigli u hotel na Trebeviću.

Đoković sa porodicom u Visokom Foto Avaz

 

- Saznajemo da je Novak već na početku boravka u BiH posetio i piramide u Visokom, a u Sarajevu će boraviti do srede. Njegov domaćin u Visokom biće Semir Osmanagić - piše "Kliks.ba".

Prošlog jula, naš teniser je krstario Jadranom i posetio hrvatska ostrva, a ovoga puta je rešio da ispuni obećanje Sarajlijama i poseti ovaj grad. U planu je bio i sastanak sa Džumhurom povodom odreživanja eventualnog novog termina egzibicije, ali teniser iz BiH se trenutno nalazi na odmoru. I još je veoma neizvesna situacija oko ATP kalendara da bi nešto moglo da se ugovori.

- Verujem da će do susreta dva sportska prijatelja, ipak, doći - rekao je Damirov otac Nerfid Džumhur za Radio Sarajevo.

Zanimljivo, arheološki kompleks "Bosanska piramida Sunca" prošle nedelje je posetio i Džumhur, pa nema dileme ko je Đokoviću dao ideju za ovu turističku destinaciju, koja je postala popularna i zbog meditacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (4)

INOVACIJE NA BUŠOTINAMA NAFTE I GASA: Ključ za održivost, efikasnost i ekološke izazove