ĐOKOVIĆ POSETIO JAHORINU: Ovde ima dosta sadržaja, naučio sam istoriju planine

O.M.

15. 07. 2020. u 16:48

Najbolji svetski teniser Novak Đoković obišao je danas olimpijsku planinu Jahorinu gde se sastao i sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom

ЂОКОВИЋ ПОСЕТИО ЈАХОРИНУ: Овде има доста садржаја, научио сам историју планине

Foto: RTRS

Đokovića i njegovog oca Srđana na Jahorini je dočekao direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić. Zajedno su obišli ski-stazu, koja nosi ime po prvom reketu sveta, kao i ostale atrakcije. Ljevnaić je Novaka upoznao sa svim projektima i planovima koje ovaj turistički centar ima u budućnosti.

Đoković je u neformalnom ćaskanju s Dodikom govorio kako je Jahorina divno mesto za odmor.

- Ne samo zimi, već i preko leta Jahorina nudi dosta sadržaja. Imali smo sat i po vremena uspinjanja peške i Vlado nam je usput ispričao sve o Olimpijskom centru. Znamo čitavu istoriju, kao i sve planove i projekte - kroz osmeh je rekao Đoković.

Na stazi ”Novak Đoković” organizovano je zajedničko fotografisanje, a kao i prethodnih dana tokom posete BiH Đoković nije davao izjave za medije, a pojedinim fanovima je izlazio u susret i s njima se rado fotografisao.

Jedini intervju dao je osnivaču Fondacije za naučna i arheološka istraživanja "Arheološki park: Bosanska piramida Sunca" Semiru Osmanagiću za potrebe zvaničnog TV kanala fondacije. Iz kratkog isečka vidljivo je da je Đoković bio oduševljen posetom bosanskim piramidama.

- Imam toliko utisaka... Teško je sve sažeti u kratak odgovor. Ako postoji raj na zemlji onda je to ovde... Ima nekoliko mesta u životu koje sam posetio, ali ovde se osećam potpuno ispunjeno. Ovo je vrlo jedinstveno iskustvo za mene. U alternatnom svetu sam preko decenije i bio sam na raznim mestima koja su smatrana za energetska čvorišta i koncentrišu krugove itd. Ovako nešto nisam još doživeo. Nešto slično sam doživeo u Srbiji na planini Rtanj - rekao je Đoković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!