DA LI TI IMAŠ KAMENJE U GLAVI? Kirijos nastavlja svađe s učesnicima Adrija tura

Novosti online

29. 07. 2020. u 12:20

AUSTRALIJSKI teniser Nik Kirijos nastavlja svađe s teniserima koji su igrali na Adrija turu, regionalnom humanitarnom turniru koji je organizovao Novak Đoković, a ovoga puta izvređao je Hrvata Bornu Ćorića.

ДА ЛИ ТИ ИМАШ КАМЕЊЕ У ГЛАВИ? Киријос наставља свађе с учесницима Адрија тура

Foto: AP

Ćorić je nedavno, u razgovoru za hrvatske medije, rekao kako se ne obazire na komentare Kirijosa, koji je ujedno bio i najveći kritičar tog turnira, što mu je očigledno zasmetalo pa je odlučio da ode korak dalje.

- To je jednostavno on, nemam drugo objašnjenje. Pročitao sam šta je Nik pisao i da vam kažem, baš me briga šta priča i šta misli jer on voli da bude general posle bitke. Možda bih i razumeo da je neko drugi očitavao lekcije, ali on... Nekako, nije realno, ali dobro, to je njegov način i ja nemam problem s tim - rekao je Ćorić za "Jutarnji list".

Ubrzo, kada je sazno šta je Ćorić rekao za njega, Kirijos je burno reagovao.

- Trebalo bi da te bude briga. Da li ti imaš kamenje u glavi? Još jednom, naravno da možeš da podržavaš prijatelje, ja samo pokušavam da budu odgovorni. Kada sam rekao ono što sam rekao, nisam mislio da dosađujem, oni su teniseri i nisu ništa posebni. A kao što sam i mislio, Ćorićev intelektualni nivo je nula - poručio je kontroverzni Australijanac.

Podsetimo, Ćorić je takođe bio zaražen virusom Kovid-19 posle Adrija tura, ali nije imao većih zdravstvenih problema i za 14 dana se oporavio i nastavio s treninzima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!