KIRJOSU BAŠ SMETA ĐOKOVIĆ: Australijanac se povukao sa Ju-Es opena, ali ni to nije prošlo bez prozivki (VIDEO)

Novosti online

02. 08. 2020. u 11:06

NE može Nik nikako bez Novaka.

КИРЈОСУ БАШ СМЕТА ЂОКОВИЋ: Аустралијанац се повукао са Ју-Ес опена, али ни то није прошло без прозивки (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/LYNN BO BO

Čak ni kada je 100 sekundi u pitanju. Nik Kirjos se javno, u snimku koji traje minut i 40 sekundi obratio javnosti i tom prilikom objasnio razloge zbog kojih neće igrati na Ju-Es openu.

- Boli me što neću igrati na jednom od najvećih stadiona na svetu, „Artur Ešu“, ali ću biti uz moje Australijance i uz sve one Amerikance koji su izgubili život. Za sve vas, to je moja odluka, svidelo se to vama ili ne, a ovo su moji razlozi – objasnio je Kirjos.

Iako bi samo to bilo dovoljno da obrazloži zbog čega neće biti u Njujorku, nije mogao da ne spomene Novaka Đokovića. Doduše, nije mu ime izgovorio, ali jeste između redova pričao o „Adrija Turu“.

- Zdravlje i bezbednost svih su najvažniji. Možemo da popravimo sport i ekonomiju, ali ne možemo da vratimo izgubljene živote. Nemam problem sa organizatorima Ju-Es opena i svima onima koji žele da igraju, to je njihova stvar, sve dok se ponašaju odgovorno i bezbedno. Ne želim da niko izgubi posao, tu govorim o ljudima koji rade u restoranima, čistačicama, njima je posao najpotrebniji. Teniseri, morate da radite u interesu drugih, zajedno. Ne možete da igrate po stolovima, kupite novac po Evropi ili pokušavate da zaradite brze pare organizovanjem raznih egzibicija. To je sebično. Mislite o drugima bar jednom. O tome se ovde radi, koronu ne zanima koji ste na rang-listi ili koliko novca imate, ponašajte se odgovorno.

Obratio se i drugim kolegama...

- Onima koji poštuju pravila i koji su nesebični, vama želim sreću. Igrajte na sopstveni rizik, nemam problem sa tim, ja neću igrati u Njujorku – poručio je Kirjos.

Doduše, kontroverzni Australijanac priča toliko o ličnoj odgovornosti, a zaboravlja da je sam nedavno bio u jednom noćnom klubu, provodio se i sve to bez maski i kojima često priča...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (7)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk