TURNIR U PRAGU: Halep i Bušar u četvrtfinalu

Beta

13. 08. 2020. u 22:45

RUMUNSKA teniserka Simona Halep plasirala se danas u četvrtfinale turnira u Pragu pobedivši Čehinju Barboru Krejčikovu sa 3:6, 7:5, 6:2.

ТУРНИР У ПРАГУ: Халеп и Бушар у четвртфиналу

Foto: EPA-EFE/ALI HAIDER

- Barbora je igrala sjajno. Naterala me je da budem fokusuirana na svaki poen i svaku loptu... Nisam zadovoljna servisom, ali se nadam da ću vremenom i to poraviti - rekla je Halep.

Halep će se u četvrtfinalu sastati sa Poljakinjom Magdalenom Frenh, koje je do svog prvog četvrtfinala u karijeri stigla pobedom nad Holanđankom Arančom Rus u tri seta.

Kanađanka Eženi Bušar je bila bolja od Tamare Zidanšek iz Slovenije (7:6, 6:7, 6:2). Ona će u četvrtfinalu igrati protiv Eliz Mertens.

Prolaz u četvrtfinale danas je obezbedila i Sara Soribes Tormo iz Španije koja je lako savladala Nemicu Lauru Zigemund (6:2, 6:3).

Turnir u Pragu je drugi turnir otkako je WTA nastavila takmičenje, pod strogim zdravstenim merama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)