BEZ PROMENA U VRHU WTA: Pad srpskih teniserki, Barti i dalje prva

Beta

17. 08. 2020. u 12:26

SRPSKE teniserke Nina Stojanović i Olga Danilović nazadovale su na danas objavljenoj WTA listi.

БЕЗ ПРОМЕНА У ВРХУ WTA: Пад српских тенисерки, Барти и даље прва

EPA

Stojanović je pala za jedno mesto i sada je 88. na WTA listi sa 751 bodom, a ujedno je i jedina srpska teniserka među najboljih 100. Danilović je upisala pad od tri pozicije i trenutno zauzima 174. mesto sa 363 boda.

Natalija Kostić i Aleksandra Krunić su zadržale svoje pozicije i nalaze se na 195, odnosno 218. mestu, dok je Jovana Jović napravila korak napred i sada je 221. teniserka sveta.

Među najboljih deset na svetu nije bilo promena. Australijanka Ešli Barti je i dalje prva sa 8.717 bodova, dok je Rumunka Simona Halep, koja je prošlog vikenda osvojila titulu u Pragu, druga sa 6.356 bodova.

Treća je Čehinja Karolina Pliškova, četvrta Amerikanka Sofija Kenin, a peta Ukrajinka Elina Svitolina. Do desetog mesta su još i Bjanka Andresku, Kiki Bertens, Belinda Benčić, Serena Vilijams i Naomi Osaka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)