ĐOKOVIĆ POSLE PRVOG NASTUPA: Lepo je i čudno u isto vreme

Novosti online

25. 08. 2020. u 12:21

NOVAK Đoković je obezbedio mesto u trećem kolu Mastersa Sinsinati, koji se igra u Njujorku, kada je savladao Ričardsa Berankisa sa 7:6, 6:4.

ЂОКОВИЋ ПОСЛЕ ПРВОГ НАСТУПА: Лепо је и чудно у исто време

foto: EPA

Ne samo što je meč bio težak i što je najbolji teniser sveta igrao prvi put posle šest meseci, nego se Nole nosio i sa bolovima u vratu koji nimalo nisu prijatni.

- Lepo je biti ponovo na terenu, ovo nam je svima nedostajalo. U isto vreme je dosta čudno pričati sa maskom i igrati pred praznim tribinama. Jednostavno, takve su okolnosti svuda u svetu. Moramo to da prihvatimo - kaže Novak.

Novak je rekao da je imao dobrog protivnika i da je za njegga predstavljao veliki izazov.

- Rikardas je bio veliki izazov, udarao je veoma dobro loptu, štitio osnovnu liniju, diktirao igru... Imao sam sreću da se vratim dva puta u drugom setu. Nisam bio ni blizu najboljeg sa servisom, ali kada je bilo potrebno pronalazio sam dobar servis i dobru igru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

VUČIĆ SE SUSREO SA ŠOLCOM I BERBOKOVOM: Predsednik na prijemu koji su organizovali nemački kancelar i predsednik Namibije