ŠTA ČEKA NOVAKA NA GREND SLEMU: Startuje protiv Balkanca, a onda slede PAKLENI dueli

Novosti online

27. 08. 2020. u 21:46

Grčki teniser u četvrtfinalu bi trebalo da se sastane sa Aleksanderom Zverevom, a pre toga će morati da savlada Ramosa, verovatno Ćorića, a zatim i Lajovića ili Garina.

ШТА ЧЕКА НОВАКА НА ГРЕНД СЛЕМУ: Стартује против Балканца, а онда следе ПАКЛЕНИ дуели

Foto: M. Vukadinović

Zverev kreće od Kevina Andersona, dok mu je Manarino prvi nosilac na putu, a u osmini finala po projekciji čekaju ga Švarcman ili Hurkač.

Filip Krajinović u prvoj rundi igraće sa Mikaelom Imerom iz Švedske, a druga runda trebalo bi da donese okršaj sa boljim iz meča Điron – Polmans. Ako opravda status nosioca, Krajinović će u trećem kolu igrati najverovatnije sa Gofanom, koji se u prvoj rundi sastaje sa Rejlijem Opelkom, prenosi "sportklub.rs".

Za 18. nosioca postavljen je Dušan Lajović i njegov prvi protivnik biće 70. teniser sveta Jegor Gerasimov, dok ga u drugom čeka pobednik duela Travalja – Tompson. Kristijan Garin projektovani je Lajovćev protivnik u trećoj rundi.

Ceo žreb pogledajte ovde:

US open počinje narednog ponedeljka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)