TREĆI SRBIN U DRUGOM KOLU JU-ES OPEN: Kecmanović posle velike borbe prošao dalje, kraj za Đerea

Novosti online

02. 09. 2020. u 08:50

NAŠ teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo Ju-Es Opena posle pobede nad Italijanom Đanlukom Mađerom sa 6:4, 6:4, 6:7(6), 3:6, 6:2 i tako se pridružio Novaku Đokoviću i Filipu Krajinoviću u drugom kolu ovog grend slema.

ТРЕЋИ СРБИН У ДРУГОМ КОЛУ ЈУ-ЕС ОПЕН: Кецмановић после велике борбе прошао даље, крај за Ђереа

Foto: EPA-EFE/ DAVID GUZMAN

Odlično je 47. teniser sveta počeo meč, dobio je dva uvodna seta i sve je išlo ka tome da će 21-godišnji Beograđanin maksimalnim rezultatom slaviti protiv 80. igrača sveta.

Ipak, Mađer se nije predavao. U trećem setu je on imao jedinu brejk loptu koju nije iskoristio. Odluka je pala u taj-brejku, a tu je 25-godišnjak iz San Rema imao više koncentracije i uspeo je da smanji rezultat.

Dobio je Italijan na samopouzdanju i to mu je donelo i dobitak četvrtog seta. Očekivalo se će da preokrene rezultat i pobedi, ali se probudio Kecmanović i sjajnom igrom u petom setu uspeo da dođe do trijumfa.

Ovaj meč je obeležio i veliki broj aseva. Đanluka ih je imao 22, a Miomir 26.

Kecmnaović će u drugom kolu Ju-Es Opena igrati protiv Španca Roberta Bautiste Aguta.

Ono što je uspeo Miomir nije Laslo Đere. On je poražen u prvom kolu od Australijanca Kristofera O'Konela sa 4:6, 6:4, 7:6(2), 6:4.

Počeo je teniser iz Sente meč onako kako je želeo. Dobio je uvodni set, da bi potom usledio pad u njegovoj igri. I pored toga Đere je imao šansu u trećem setu da povede sa 2:1, ali je pri rezultatu 3:4 izgubio servis i omogućio 116. igraču sveta da se vrati u set.

Snage za preokret 81. teniser na ATP listi nije imao, pa je učešće završio već na startu turnira koji se iggra u Njujorku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NASTAVLJA SE BRUKANJE NA NAJVIŠEM NIVOU Crnu Goru u NJujorku ne predstavljaju ni predsednik ni premijer