NOVI UDAR ŠVAJCARACA NA ĐOKOVIĆA: Jelena zabrinuta za Novakovo mentalno zdravlje

Novosti online

09. 09. 2020. u 16:40

NOVAK Đoković nastavlja da bude udarna tema teniskih priča nakon što je pogodio lopticom linijskog sudiju Lauru Klark i sve tako će da bude do finala Ju-Es opena.

НОВИ УДАР ШВАЈЦАРАЦА НА ЂОКОВИЋА: Јелена забринута за Новаково ментално здравље

Foto: Tviter

Amerikanci i mnogi evropski mediji se utrkuju ko će da izvuče nešto loše iz Đokovićeve biografije. A najčudniju teoriju je izneo švajcarski “Blik” jedan od najuticajnijih tamošnjih medija.

Oni su izneli zaključak i veliki tekst na osnovu tvita Jelene Đoković.

- Ako pustite da vas oduvaju, izgubićete kontakt sa svojim korenom. Ako dopustite da vas pokreće nemir, gubite kontakt sa onim što jeste - podelila je Jelena na svom Tviteru.

Ipak, ta njena objava u švajcarskim medijima shvaćena je kao skrivena poruka Novaku da je zabrinuta za njegovo mentalno zdravlje, što ukazuje naslov Blika, gde se pominje i da mu je potrebna stručna pomoć za njegov bes koji ne može da kontroliše.

- Jelena ne pominje ime svog supruga, ali je očigledno šta sugeriše citatom. Đokoviću je prekipelo, tako da je njegova agresija kulminirala bacanjem loptice. Ostalo je istorija. Pogodio je linijskog sudiju u grkljan i izbačen je sa turnira - piše u tekstu, a dodatni argument im je i slika koju su Jelena i Novakov trener Marjan Vajda podelili na svojim Instagram profilima, gde je Novak okružen prijateljskim rukama koji mu nude ljubav i podršku.

Da li su Švajcarci otišli predaleko ili će ovaj potez iz Njujorka poljuljati Novaka pokazaće već Rolan Garos.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (8)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!