DIREKTORKA JU ES OPENA: Mediji su malo šikanirali Klarkovu, ali ona se vraća u završnici turnira

Novosti online

11. 09. 2020. u 09:18

DISKVALIFIKACIJA Novaka Đokovića obeležiće ovogodišnji Ju Es open, bez obzira na to što ćemo u muškom singlu dobiti novog Grend slem šampiona.

ДИРЕКТОРКА ЈУ ЕС ОПЕНА: Медији су мало шиканирали Кларкову, али она се враћа у завршници турнира

Foto EPA

Linijski sudija Laura Klark, postala je centralna figura turnira u Njujorku ni kriva ni dužna, nakon što je pogođena lopticom od strane najboljeg tenisera sveta.

Pravila u tom slučaju su takva da igračima sledi diskvalifikacija, iako je u prošlosti bilo mnogo propusta i drugačijih odluka, posebno kada je Rodžer Federer u pitanju.

Informaciju o Lauri, prvu zvaničnu, dala je direktorka turnira Stejsi Alaster, koja je najavila da će se Klarkova vratiti na turnir i da će suditi u završnici, ali je i rekla da nije očekivala da je mediji šikaniraju.

 

- Imala je dobru negu. Mediji su je malo šikanirali. Mislim da to nije očekivala. Znam dobro tu ženu i srećna sam da je dobro - rekla je Alastereova.



(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

VUČIĆ SE SUSREO SA ŠOLCOM I BERBOKOVOM: Predsednik na prijemu koji su organizovali nemački kancelar i predsednik Namibije