DA LI JE MOGUĆE DA JE KIRJOS OVO REKAO ZA ĐOKOVIĆA?! Australijanac pričao o Novakovom učešću u Melburnu

Novosti online

15. 09. 2020. u 11:43

NIK Kirjos je poznat po tri stvari: ume dobro da igra tenis ali i da od njega napravi haos, neobično uživa u prozivanju Novaka Đokovića, a o svojim devojkama nikada ne voli da priča. Nekim čudom, sada se sve to promenilo.

ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ ДА ЈЕ КИРЈОС ОВО РЕКАО ЗА ЂОКОВИЋА?! Аустралијанац причао о Новаковом учешћу у Мелбурну

Foto: AP

Gostujući u australijskoj emisiji "Današnji šou", koju vodi Karl Stefanović, Kirjos se našao "oči u oči" sa čovekom koji ga je pre mesec dana, kada su poslednji put radili intervju, prilično zbunio.

Tada ga je Stefanović upitao o tome kako mu je Ana Kalinskaja, teniserka s kojom se kontroverzni igrač zabavljao, ali voditelj, da li namerno ili slučajno, sve vreme je postavljao pitanja o devojci - s kojom je Kirjos već bio raskinuo. U to vreme bio je sa novom, Kjarom Pasari, o kojoj je Blicsport već pisao. Ovoga puta, stvari su bile daleko manje neprijatne.

- O, ovoga puta si pogodio! Dobro je ona. Verovatno i gleda sve ovo trenutno. U svakom slučaju, Karl - hvala ti, sad si mi dobar prijatelj. Sad si u mojim beleškama u 'dobroj' koloni. Šalu na stranu, veoma sam srećan (sa njom)", počeo je Nik Kirjos.

Voditelj ga je tada upitao kako provodi dana bez tenisa, jer se "belim sportom" ne bavi u ovo pandemijsko doba, zbog čega je propustio i američku turneju, uključujući i US Open.

Kirjos se na to osvrnuo rekavši da bi jako voleo da se zdravstvena situacija vrati u normalu, pa da zaigra na sebi omiljenom Australijan openu "kao nekada". I, tada se povela priča upravo o tom grend slemu, čiji je neizostavni deo - Novak Đoković, osmostruki šampion.

Karl Stefanović je pokušao da se "nasloni" na Kirjosove stalne prozivke Noleta, pa je uz osmeh rekao da bi, čak i ako pandemija potraje, možda trebalo pustiti strane tenisere u Melburn, sve - osim Đokovića.

Kirjos se i sam nasmejao:

- Znate, ne volimo ga mi, ali on je taj zbog kog publika u velikom broju dolazi na tribine".

(Blic)

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO PUBLIKU U ŠANGAJU: Evo kakvo moćno značenje ima poruka koju je Novak napisao (FOTO)