ĐOKOVIĆ:Ne vidim razlog da zadržimo linijske sudije, u hotelu stalno viđam neke ljude...

TEHNOLOGIJA je toliko napredovala da nema apsolutno nikakvog razloga da se zadrže linijske sudije, poručio je u subotu uveče Novak na konferenciji za medije u Parizu!

ЂОКОВИЋ:Не видим разлог да задржимо линијске судије, у хотелу стално виђам неке људе...

Novak Đoković / Foto AP

"Skupljači loptica, naravno, treba da ostanu, ali, da budem iskren, ne vidim zašto i linijske sudije. Možete li mi reći da li postoji bilo koji značajan razlog zašto bi ih trebalo zadržati, osim tradicije? Tada bih verovatno imao i manje šansi da uradim uno što sam uradio u Njujorku", zaključio je Novak kroz smešak.

Rekao je i da "mehur" u hotelskim uslovima zapravo ne postoji, ističući da je pored njega nekoliko dana bila porodica koja je potpuno normalno rezervisala sobu.

"U hotelu stalno viđam neke ljude koji dolaze i koji nemaju veze s teniskim turnirom. Tako da to ne može da se nazove "mehurom", pošto ulaze razni ljudi – rekao je Đoković i izrazio nadu da će od sledeće sezone biti dozvoljeno da sa igračima putuju više članova tima, kao i familije", ističući da mu njegova porodica mnogo nedostaje.

                        

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)