ĐOKOVIĆ JE SA DRUGE PLANETE: Bivši teniser otkrio da je učio od "velike trojke" i zašto traje toliko dugo

Novosti online

26. 10. 2020. u 15:50

DUGO se vodi debata o tome ko je najbolji od "velike trojke" u tenisu - Novak Đoković, Rafael Nadal ili Rodžer Federer. Verovatno da ta priča neće stati u skorije vreme.

ЂОКОВИЋ ЈЕ СА ДРУГЕ ПЛАНЕТЕ: Бивши тенисер открио да је учио од велике тројке и зашто траје толико дуго

Foto AP

Jedan od igrača koji je često igrao sa svom trojicom je bivši kiparski igrač Markos Bagdatis. Nije želeo da priča o tome ko je najbolji svih vremena, već ih je svu trojicu stavio u istu ravan.

Govorio je medijima u svojoj zemlji o uticaju koji je "velika trojka" ostvarila na tenis i njihovim kvalitetima na i van terena.

- Mislim da moramo da budemo pozitivnog stava, koliko god komplikovana situacija bila. Verujem da je sada vreme kada možemo najviše toga da naučimo. Uvek sam držao u glavi to da se uvek uči, i na terenu i van terena. Da to stavite u praksu, naučio sam od "velike trojke" - rekao je Bagdatis.

Kipranin je detaljnije govorio o trojici istinskih majstora sa reketom.

- Ljudi vide šta oni tako dugo rade i misle da je to normalno. Ali naravno da nije. Federer, Nadal i Đoković su sa druge planete. Glavni razlog zbog kojeg nastavljaju tako dobro igraju, moje mišljenje je, jer su uvek spremni da uči i da nadmaše same sebe. Oni znaju kako da ostanu ponizni, da budu otvorenog uma, što je vrlo teško uraditi kada ste najbolji - zaključio je Bagdatis.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S