ZAUSTAVLJEN RUŠILAC NOVAKOVIH REKORDA! Poznati svi učesnici četvrtfinala Mastersa u Parizu

Novosti online

06. 11. 2020. u 09:15

ŠVAJCARSKI teniser Sten Vavrinka poslednji je četvrtfinalista Mastersa u Parizu. On je u poslednjem meču osmine finala savladao Andreja Rubljova sa 2:1.

ЗАУСТАВЉЕН РУШИЛАЦ НОВАКОВИХ РЕКОРДА! Познати сви учесници четвртфинала Мастерса у Паризу

Foto: EPA-EFE/MICHAEL DODGE

Ruski teniser, koji ove godine ima najviše osvojenih turnira na ATP turu, bio je blizu da ostvari i 41. pobedu u sezoni.

Rubljov je inače, i u toj kategoriji rekorder. On je osvojo prvi set sa ubedljivih 6:1, ali u naredna dva iskusnom Švajcarcu bio je dovoljan po jedan brejk viška da zakaže duel saAleksandrom Zverevim.

U preostalim mečevima četvrtfinala sastaju se Rafael Nadal - Pablo Karenjo Busta, Dijego Švarcman - Danil Medvedev i Miloš Raonić - Ugo Ember.

Argentinskom teniseru Švarcmanu potreban je plasman u polufinale kako bi postao osmi učesnik završnog turnira sezone u Parizu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!