ĐOKOVIĆ UŽIVAO NA FRUŠKOJ GORI SA PORODICOM: Novak posetio manastir Šišatovac

Đ. S.

08. 11. 2020. u 21:11

OSTALO još nedelju dana do početka završnog Mastersa u Londonu, poslednjeg turnira u godini na kojem će učestovavati Novak Đoković ove godine.

ЂОКОВИЋ УЖИВАО НА ФРУШКОЈ ГОРИ СА ПОРОДИЦОМ: Новак посетио манастир Шишатовац

FOTO: Fejsbuk

Baš kao i pred Beč, naš as baterije puni u Srbiji. Slobodno vreme između treninga i sunčan nedeljni dan, Đoković je juče iskoristio i da poseti fruškogorski manastir Šišatovac, i uživa u tradicionalnim lepotama naše zemlje.

Novak je tokom posete pomenute bogomolje prisustvovao jutarnjoj službi, pa zatim i razgovarao sa monasima koji tu služe.

Inače, najbolji teniser sveta kada god može i ima vremena dođe u Srbiju, i obilazi sve njene znamenitosti, kako bi i sina i ćerka upoznao sa svim blagodetima koje nudi država iz koje dolazi.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!