MEDVEDEV OPET BOLJI OD ZVEREVA: U sredu protiv Noleta za prvo mesto u grupi

Novosti online

16. 11. 2020. u 22:56

RUSKI teniser Danil Medvedev savladao je Aleksandra Zvereva iz Nemačke sa 2:0, po setovima 6:3, 6:4, u drugom meču grupe Tokio 1970 na Završnom ATP turniru u Londonu.

МЕДВЕДЕВ ОПЕТ БОЉИ ОД ЗВЕРЕВА: У среду против Нолета за прво место у групи

Foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

Bio je ovo osmi susret dva tenisera i treća pobeda, a druga uzastopna za Medvedeva koji je slavio i u nedavnom finalu u Parizu, ali znatno teže nego večeras u Londonu.

Ruski teniser je zabeležio prvu pobedu na završnim turnirima, pošto je u jedinom dosadašnjem učešću zabeležio sva tri poraza u grupi.

Medvedev i Đoković stekli su značajnu prednost u odnosu na Švarcmana i Zvereva pošto su obojica ostvarili pobede u dva seta, a u slučaju istog broja pobeda, odučivaće i set razlika.

U drugom kolu u sredu sastaju se Zverev - Švarcman od 14.00 i Đoković Medvedev od 20.00. Dan ranije na programu su susreti grupe London 2020,Nadal - Tim i Cicipas - Rubljov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk