IMA NJUH ZA BIZNIS: Novak Đoković i DŽej Zi pokreću posao koji će promeniti svet!

Novosti online

19. 11. 2020. u 14:41

AMERIČKI mediji javljaju ekskluzivnu vest da su najbolji teniser sveta i jedan od najbogatijih muzičara današnjice uložili u novu kompaniju

ИМА ЊУХ ЗА БИЗНИС: Новак Ђоковић и Џеј Зи покрећу посао који ће променити свет!

FOTO: EPA

Poznato je da Novak Đoković često ulaže novac u nekretnine, pa tako ima nekoliko skupocenih stanova širom sveta na najekskluzivnijim lokacijama poput Njujorka, Majamija, Monte Karla, Porto Montenegra... Ali Sada je, prema navodima TMZ-a ušao u veliki biznis posao gde mu je partner slavni američki reper Džej Zi, jedan od najbogatijih u muzičkoj industriji.

Bogatstvo Novaka Đokovića procenjuje se na 220 miliona evra, dok je Džej Zi "težak" milijardu dolara, a ovaj novac žele dodatno da uvećaju ulaganjem u fitnes tehnologiju.

Kako prenosi TMZ, Novak i Džej Zi su uložili novac u fitnes program CLMBR. U pitanju je sprava koja simulira vertikalno penjanje, a Novak i Džej Zi su u njoj videli veliki potencijal.

Podsetimo, tokom pandemije korona virusa industrija fitnes sprava i mašina je doživela pravi procvat, jer su mnogi trenirali u svojim kućama, pošto su teretane bile ili zatvorene ili su imale određena ograničenja, ili obavezu da se radi pod maskama.

Interesantan detalj je da je Džej Zi uložio novac u rivalsku firmu njegove supruge Bijons, Peloton.

Pored Novaka i Džej Zi-ja, u CLMBR je uložio svoj novac i jedan od osnivača Jutjuba, Čed Harli.

CLMBR je slična mašina po principu na kojem funkcioniše Peloton, samo umesto simuliranja vožnje bicikla simulira vertikalno penjanje i trebalo bi da ima odličan uticaj na leđa. Upravo je problem s leđima jedan od najrasprostranjenijih širom sveta u modernom dobu, a Novak i Džej Zi veruju da bi mašina koja pomaže u tome, mogla da doživi pravi bum i procvat u narednom periodu.

Mašina ima dodirne ekrane, a takođe ima i mogućnost zakazivanja časova sa instruktorima.

Podsetimo, Novak je svojevremeno pokušao i sa biznisom tako što je otvorio veganski restoran u Monte Karlu, ali nakon nekoliko godina ga je zatvorio. Nekretnine su i dalje glavno ulaganje u njegovoj dosadašnjoj karijeri, a fitnes mašina bi mogla da bude nova "zlatna koka".

(TELEGRAF) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!