NADAL POSLE PORAZA: Priče o promeni podloge nisu bitne, izgubio sam meč u kojem sam imao šansu da odem u finale

Novosti online

22. 11. 2020. u 11:26

ŠPANSKI teniser Rafael Nadal zaustavljene je u polufinalu Završnog mastersa u Londonu, pošto je bolji od njega bio Rus Danil Medvedev sa 2:1 u setovima.

НАДАЛ ПОСЛЕ ПОРАЗА: Приче о промени подлоге нису битне, изгубио сам меч у којем сам имао шансу да одем у финале

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Drugi reket sveta još uvek ne zna kako je slaviti na ovom turniru, a prokomentarisao je meč protiv 24-godišnjaka iz Moskve.

- Mislim da je Danil na početku meča bio bolji rival. Dobio sam gemove, ali uz dosta problema. Ipak, kako je vreme prolazilo tako sam i ja bio bolji, te sam uspeo da napravim brejk i dođem do prvog seta. U drugom periodu je bila slična priča, ali obrnuta situacija. Igrao sam bolje, napravio brejk, servirao za pobedu i u tom gemu sam mu dao krila odigravši loše. Čestitam mu na pobedi - rekao je Nadal.

Novinari su odmah pokrenuli pitanje o promeni podloge, ne bi li to pomoglo Špancu da osvoji Završni masters.

- Mislim da sada nije vreme da se priča o tome. Igrač sam koji prihvata sve podloge. Imam lično mišljenje, ali sada nije vreme za to. Situacija je takva da sam izgubio u polufinalu u kojem sam imao šansu da prođem u finale. To nije bilo dovoljno da dođem do pobede. Te priče o promeni podloge trenutni nisu bitne - zaključio je Rafa.

Sigurno da će 34-godišnjak iz Manakora i naredne godine doći na Završni masters i učiniti sve da konačno i taj trofej nađe u njegovim vitrinama.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!