PRVI I POSLEDNJI PUT: Mektić i Kulhof osvojili London pa se razišli

Novosti online

22. 11. 2020. u 18:35

KAŽU da za sve postoji prvi put, tako je i za Nikolu Mektića i Veslija Kulhofa Završni teniski masters u Londonu bio prvi zajednički osvojeni turnir.

ПРВИ И ПОСЛЕДЊИ ПУТ: Мектић и Кулхоф освојили Лондон па се разишли

Foto: EPA-EFE/ ANDY RAIN

Hrvat i Holanđanin su u finalu pobedili Austrijanca Jirgena Melcera i Francuza Eduarda Rože-Vazlana sa 2-1 u setovima (6:2, 3:6, 10:5). Prvi zajednički pehar došao je na poslednjem zajedničkom turniru, pošto od sledeće sezone Mektić nastupa sa zemljakom Pavićem, koji je takođe nastupao u Londonu, ali u paru sa Soarešom nije prošao grupu.

Mektić je prvi Hrvat koji je osvojio Završni ATP turnir za dublove, a pre Kulhofa slavila su trojica Holanđana.

To je dva puta uspevalo Polu Harhjusu i Jaku Eltingu (zajedno su trijumfovali 1993. i 1998), dok je Žan Žilijen Rojer bio najbolji 2015. u paru sa rumunskim teniserom Tekauom.

Od 19.00 na programu je finale singla u kome se za prvi trofej sastaju Danil Medvedev i Dominik Tim, koji su u polufinalu eliminisali najbolje tenisere sveta Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!