SMENA NA TENISKOM TRONU: Medvedev slavio protiv Tima posle preokreta

Novosti online

22. 11. 2020. u 22:00

DANIL Medvedev je novi šampion Završnog ATP-ovog turnira! On je u finalu bio bolji od prošlogodišnjeg vicešampiona Dominika Tima iz Austrija u tri seta - 4:6, 7:6, 6:4.

СМЕНА НА ТЕНИСКОМ ТРОНУ: Медведев славио против Тима после преокрета

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Ruski teniser je do pehara došao na impresivan način - bez poraza u grupi, savladavši usput pet igrača iz top tena, bez poraza!

Medvedev je postao tek četvrti igrač u open-eri koji je na istom turniru saladao prva tri tenisera sa ATP liste, a prvi kome je to uspelo na Završnom turniru.

Medvedev je do završnog meča došao posle četiri pobede - protiv Zvereva, Đokovića i Švarcmana u grupi, pa protiv Nadala u polufinalu.

- Kakav meč! Jedna od najboljjih pobeda u karijeri. Čestitam Dominiku timu na sjajnom meču, nadam se da ćemo odigrati još mnogo ovakvih finala - rekao je ruski teniser po prijemu pehara.

Uvertira finalu singla bio je meč dublova u kome su Mektić i Kulhof postali šampioni pobedom protiv Jirgena Melcera i Eduarda Rože-Vazlana sa 2:1 u setovima (6:2, 3:6, 10:5).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!