NADAL DONEO ODLUKU: Španac otkrio da li će igrati na Australijan openu

Novosti online

15. 12. 2020. u 15:16

ZBOG pandemije virusa korona trpi ceo sve, pa i sport. Zbog toga su uvedena striktna Kovid-pravila u Australiji, pa zbog toga mnogi teniseri neće igrati ne prvom grend slemu u sezoni.

НАДАЛ ДОНЕО ОДЛУКУ: Шпанац открио да ли ће играти на Аустралијан опену

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Ipak, jedan od onih koji će nastupiti u Melburnu je Rafael Nadal. Tačnije, ovu informaciju je potvrdio njegov menadžer  Benito Peres Barbadiljo.

- Rafa je potvrdio da će putovati u Melburn i da će igrati na Australijan openu - rekao je Barbadiljo, za sajt "The Age".

I dalje je pitanje da li će Rodžer Federer učestvovati, baš zbog problema sa putovanjima, ali i povredom od koje se Švajcarac oporavlja poslednjih meseci.

Australijan open će početi 8. februara. Treba reći da je Španac samo jednom i to 2009. godine osvajao ovaj turnir. Titulu brani Novak Đoković.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli