SKANDALOZNA IZJAVA TENISKOG STRUČNJAKA: Đoković često ispada budala sa svojim glupostima

Novosti online

07. 01. 2021. u 15:44

OD trenutka kada je kročio na teniski teren Novak Đoković je podelio navijače na one koji ga obožavaju, ali i one koji ga mrze, slično je i sa samim teniserima, ali i trenerima.

СКАНДАЛОЗНА ИЗЈАВА ТЕНИСКОГ СТРУЧЊАКА: Ђоковић често испада будала са својим глупостима

EPA-EFE/ANDY RAIN

Jednostavno Srbin nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a poslednji u nizu se javio Mark De Haus.

- Novak Đoković zna ponekad da bude budala – izjava je bivšeg trenera Marka De Hausa, koji je ranije trenirao nekadašnju šampionku Kim Klajsters.

On je izneo tvrdnje u vezi sa “kontroverznim” turnirom u Srbiji u kojem je kako kaže “video početak virusa korona ” na “Adria Turu” pre nego što je Novak izbačen sa US Opena.

- Novak Đoković je bio praktično nepobediv tokom čitave godinu, dok nije bio eliminisan zbog nenamernog "udaranja" ženskog linijskog sudije lopticom- rekao je De Haus za portal “Nieuvsblad”.

- Ponekad ispada budala sa svojim glupostima kao na primer o prljavoj vodi "koja se pretvara u čistu", i svojim egzibicionim turnirom koji je stvorio mnogo infekcija korona virusa.

Iako sumnja u Đokovića (iz nekih svojih razloga), De Haus nije u potpunosti uveren i da je Rafael Nadal jedan od najvećih svih vremena.

- Da li je Rafael Nadal najbolji svih vremena? To je teško pitanje. On je bolji od Novaka Đokovića i Rodžera Federera na jednoj podlozi. Međutim, Nadal je vrhunski profesionalac, koji i kada ima loš dan, igra svaku loptu kao da mu je poslednja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!